Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
DTP & vormgeving

DTP & Vormgeving

De herkenning van uw bedrijf begint met een goed logo. Maar heeft ook al nagedacht over een duidelijke huisstijl? Bij Webgiants ontwerpen wij een gehele visuele identiteit die past bij de visie van uw bedrijf. Het is namelijk belangrijk dat uw DTP werk zoals uw visitekaartje, briefpapier en brochure allemaal dezelfde uitstraling hebben.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het ontwerpen van een logo voor uw bedrijf tot het uitwerken van een volledige visuele identiteit en huisstijl.
Naast visitekaartjes, briefpapier en enveloppen leveren wij een uitgebreid document op met daarin alle gebruikte kleuren voor zowel digitaal als fysieke media, het gebruikte lettertype en waar uw eigen vormgever rekening mee moet houden om de integriteit van de huisstijl te waarborgen.

Bij Webgiants zijn wij ook bedreven in het maken alle overige visuele uitingen voor uw bedrijf zoals infographics, brochures en presentaties voor zowel intern als commercieel gebruik.
Uiteraard houden wij bij elke vormgevingsklus rekening met een aanwezige huisstijl zodat u enkel kwaliteit ontvangt waar u als bedrijf achter kan staan.

Fysieke of digitale vormgeving?

Desktop publishing, of DTP, is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk, en die dus meestal bestemd zijn voor publicatie, zoals boeken, tijdschriften en internetpublicaties, met gebruik van een computer.

Waar ten tijde van de drukpers het drukken van een pagina uren letters zetten en foto's schuiven in beslag nam kunt u dit nu op de bank doen met een laptop en een printer.
Maar veel termen die we tegenwoordig nog steeds gebruiken stammen uit dit tijdperk. Denk hierbij aan bold (dikgedrukt) en de grootte van de letter (corpsgrootte).

Bovendien zal er altijd 1 groot verschil blijven bestaan tussen ontwerpen voor op een beeldscherm die kleuren toont door middel van een combinatie tussen rood, groen en blauw (RGB) en het drukken met de 4 basis inkt kleuren die u ook in de printer terugvind (cyaan, magenta, geel en zwart)

Webgiants - DTP & vormgeving
Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Webgiants

Hoefsmid 7
2292JJ, Wateringen

Telefoon: 010 23 55 911
E-mail: info@webgiants.nl

Helpdesk

ma-vrij 09.00 - 17.30
E-mail: helpdesk@webgiants.nl
Telefoon: 010 23 55 911