Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
Foto & video bewerking

Fotografie & animaties

Elk bedrijf wil graag de organisatie op een moderne wijze presenteren aan de bestaande en de potentiële klanten. Om deze doelstelling te realiseren kun je gebruik maken van foto’s en of video’s. De look en de feel van deze instrumenten is bepalend voor de ervaring die de bezoekers ondergaan op de site. Webgiants kan voor uw bedrijf een professionele fotorapportage maken en of een video presentatie maken waarbij wij kunnen bogen op onze jarenlange ervaring. In overleg met uw organisatie gaan wij voor het ultieme resultaat. Dat ultiem resultaat bepaalt u!

Met meer dan 20 jaar ervaring met fotografie en fotobewerking leveren wij enkel foto's af van de hoogste kwaliteit. Zelfs foto's die u zelf heeft gemaakt kunnen wij in veel gevallen naar een hoger niveau tillen voor een maximale impact.

Maar ook voor bewegende beelden kunt u bij ons terecht. Of u nu een bedrijfsfilmpje wilt laten maken om uw bedrijfsprocessen of personeel uit te lichten of toch liever een frisse animatie die duidelijk uw beschikbare diensten uiteenzet voor uw klanten; Webgiants is uw vaste partner voor deze werkzaamheden.

Nabewerking van foto's

Iets wat vroeger uren werk en jarenlange kennis vereiste is tegenwoordig met een beetje oefening thuis na te maken.
Het nabewerken van foto's lijkt ondanks de vooruitgang nog steeds iets wat vrijwel uitsluitend door mode- en herenmagazines wordt gebruikt.

Maar niets is minder waar! Vrijwel elke foto die u in het dagelijkse leven tegenkomt, of het nu een billboard of advertentie van de supermarkt is, is in meer of mindere mate nabewerkt op de computer.
Omdat dit zo'n algemene ontwikkeling is valt het niet eens meer op of een kunstwerk is geschilderd of dat het een met de computer bewerkte foto is.

Gelukkig kunt u deze vooruitgang ook toepassing in uw bedrijfsvoering door de stilhangende vlaggen van uw bedrijfsfoto flink te laten wapperen of de kleuren in uw productfoto's net wat verzadigder te maken.

Webgiants - Foto & video bewerking
Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Webgiants

Hoefsmid 7
2292JJ, Wateringen

Telefoon: 010 23 55 911
E-mail: info@webgiants.nl

Helpdesk

ma-vrij 09.00 - 17.30
E-mail: helpdesk@webgiants.nl
Telefoon: 010 23 55 911