Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
Hosting & domeinregistratie

Hosting en registratie

De technische randvoorwaarden voor een professionele site zoals de hosting en de domeinregistratie worden door het team van Webgiants ingevuld. Doordat wij enkel gebruik maken van moderne soft- en hardware is uw website altijd bereikbaar en uw email altijd veilig opgeslagen. Deze zaken neemt Webgiants met plezier uit handen van de klanten, wij noemen dat ontzorgen.

Voordat uw website kan worden aangemaakt moet er een domeinnaam worden geregistreerd, uw online adres. Wij adviseren u graag bij het kiezen van een duidelijk en gemakkelijk te onthouden domeinnaam en leggen deze dan voor u vast. Denkt u bijvoorbeeld aan een .shop domeinnaam voor uw webshop naast de gebruikelijke .nl notering.

De 2e vereiste voor een website en email verkeer is de hosting. Op deze online computer worden alle gegevens van uw website en emails opgeslagen in een beveiligde omgeving. Ook hier kan Webgiants u van dienst zijn met onze moderne hard- en software zodat uw website altijd beschikbaar is en uw email altijd bereikbaar of het op kantoor achter de computer of onderweg op de telefoon is.

 

Webgiants - Hosting & domeinregistratie stap 1

FASE 1.

Zoeken en vastleggen van de juiste domeinen.

Webgiants - Hosting & domeinregistratie stap 2

FASE 2.

Inrichten van de technische infrastructuur.

Webgiants - Hosting & domeinregistratie stap 3

FASE 3.

Inrichting en configuratie email omgeving.

Webgiants - Hosting & domeinregistratie stap 4

FASE 4.

Testen van de technische infrastructuur.

Heden/verleden/toekomst Domeinnamen?

Een domeinnaam (of, afgekort, 'domein') is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem (op internet) waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd.

De domeinnaam verwijst doorgaans naar een IP-adres dat uit nummers bestaat, maar kan ook andere technische verwijzingen omvatten. Het DNS functioneert zodoende als het ware als een telefoongids (van het internet). Een goede domeinnaam is treffend en eenvoudig te onthouden. Zowel bedrijven als particulieren maken er daarom intensief gebruik van, zowel om te vinden als om gevonden te worden op internet.

Vanwege de toenemende vraag en ontwikkelingen in het internetlandschap zijn er sindskort steeds meer mogelijkheden. Naast de gebruikelijke .nl en .com domein is het nu zelfs al mogelijk om een .shop domein aan te vragen voor uw webshop of .amsterdam als uw bedrijf in amsterdam gevestigd is.

Webgiants - Hosting & domeinregistratie
Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Webgiants

Hoefsmid 7
2292JJ, Wateringen

Telefoon: 010 23 55 911
E-mail: info@webgiants.nl

Helpdesk

ma-vrij 09.00 - 17.30
E-mail: helpdesk@webgiants.nl
Telefoon: 010 23 55 911