Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
Social media & webcare

Social media als contactpunt

U wilt social media en webcare voor uw klanten inzetten, maar u heeft er simpelweg de tijd of mankracht niet voor. Een herkenbaar probleem waar Webgiants u graag bij assisteert. Wij kunnen periodieke teksten schrijven en acties en promoties ontwerpen om regelmatig contact met uw klanten te behouden.

Het marketing en media landschap is de afgelopen jaren flink veranderd met een grote shift van de gebruikelijke advertenties in de krant naar marketing via social media als Facebook en twitter. Dit is immers een gemakkelijke manier om doelgericht contact te zoeken met uw doelgroep. Daarnaast kunt u ook directer contact met uw klanten onderhouden door de interactie aan te gaan in plaats van eenzijdige communicatie. In dit tijdperk van automatisering en het overweldigende gebruik van social media is persoonlijk contact een onmisbare factor geworden.

Het inzetten van social media binnen uw organisatie vraagt om een gedegen strategie. WebGiants kan u ondersteunen in zowel het uitwerken als uitvoeren van deze strategie op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter en/of andere social media.

Social media gebruik wereldwijd?

Sociale media (de Engelse term social media is ook in het Nederlands gangbaar) is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers. Enkele bekende voorbeelden zijn Facebook, Twitter en Instagram.
De afgelopen jaren heeft social media een enorme wereldwijde opmars gemaakt. Waar 10 jaar geleden alleen technisch onderbouwde jongeren gebruik maakte van diensten als Myspace heeft tegenwoordig vrijwel iedereen een Facebook pagina, ongeacht de leeftijd of sociale status. Wereldwijd zijn er inmiddels 320 miljoen twitter bijna 1.6miljard facebook accounts! Social media is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven.

Webgiants - Social media & webcare
Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Webgiants

Hoefsmid 7
2292JJ, Wateringen

Telefoon: 010 23 55 911
E-mail: info@webgiants.nl

Helpdesk

ma-vrij 09.00 - 17.30
E-mail: helpdesk@webgiants.nl
Telefoon: 010 23 55 911