Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Websites komen tegenwoordig in alle soorten en maten. WebGiants biedt diverse webdesign pakketten aan, met als doel altijd een maatoplossing te kunnen aanbieden. Het is belangrijk dat uw website aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. De website is namelijk uw digitale visitekaartje. Uiteraard zijn al onze websites ook geschikt voor mobiel gebruik.

Lees meer

webdesign & realisatie

De online shop omgeving valt niet meer weg te denken in onze economie. Webgiants ontwikkelt professionele webshops die ook nog eens eenvoudig zijn  te beheren. Het Webgiants team helpt ondernemers om een webshop vanaf de basis op te bouwen, van het design tot aan de koppelingen voor het online betalen, zoals de verwerking van iDeal en creditcards.

Lees meer

Webshop ontwikkeling

Elk bedrijf  wil graag de organisatie op een moderne wijze presenteren aan de bestaande en de potentiele klanten. Om deze doelstelling te realiseren kun je gebruik maken van foto’s en/of video’s. Webgiants kan voor uw bedrijf een professionele fotorapportage maken en/of een video presentatie maken waarbij wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring.

Lees meer

Foto & video bewerking

De herkenning van uw bedrijf begint met een goed logo. Maar heeft ook al nagedacht over een duidelijke huisstijl? Bij Webgiants ontwerpen wij een gehele visuele identiteit die past bij de visie van uw bedrijf. Het is namelijk belangrijk dat uw DTP werk zoals uw visitekaartje, briefpapier en brochure allemaal dezelfde uitstraling hebben.

Lees meer

DTP & VORMgeving

U wilt social media en webcare voor uw klanten inzetten, maar u heeft er simpelweg de tijd of mankracht niet voor. Een herkenbaar probleem waar Webgiants u graag bij assisteert. Wij kunnen periodieke teksten schrijven en acties en promoties ontwerpen om regelmatig contact met uw klanten te behouden.

Lees meer

Social media & Webcare

Webgiants zorgt middels online marketing strategieën en goed geschreven teksten dat uw website goed vindbaar is. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding. Maar vergeet ook niet het belang van social media in uw online marketing strategie, zeker gezien het enorme bereik van diensten als Facebook en Twitter.

Lees meer

SEO

Voordelig vast bellen via de cloud. Hosted telefonie is een flexibele telefooncentrale in de cloud. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers, dan verandert de centrale met u mee. Met hosted telefonie betaalt u een vast bedrag per medewerker per maand. Wij werken samen met Telfort Zakelijk, je maakt gebruik van het beste netwerk van Nederland tegen een lage prijs.

Lees meer

Cloud telefonie

De technische randvoorwaarden voor een professionele site zoals de hosting en de domeinregistratie worden door het team van Webgiants ingevuld. Doordat wij enkel gebruik maken van moderne soft- en hardware is uw website altijd bereikbaar en uw email altijd veilig opgeslagen. Deze zaken neemt Webgiants met plezier uit handen van de klanten, wij noemen dat ontzorgen.

Lees meer

Hosting & domeinregistratie