Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
Webdesign & realisatie

Ontwerpen en bouwen van websites

Websites komen tegenwoordig in alle soorten en maten. WebGiants biedt diverse webdesign pakketten aan, met als doel altijd een maatoplossing te kunnen aanbieden. Het is belangrijk dat uw website aansluit bij de identiteit van uw bedrijf. De website is namelijk uw digitale visitekaartje. Uiteraard zijn al onze websites ook geschikt voor mobiel gebruikt.

Om tot een uiteindelijk resultaat te komen hanteren wij een vast stappenplan waarbij wij goed met u overleggen wat de wensen en eisen zijn. Na elke stap plannen wij altijd een klein overleg moment in om de voortgang te bespreken. Dit kan in veel gevallen gewoon telefonisch worden afgehandeld.

Webgiants - Webdesign & realisatie stap 1

STAP 1 : ONTWERPFASE

Op basis van uw wensen en mogelijke voorbeelden maken wij een eerste ontwerp opzet voor de homepage. Na een overleg moment verwerken wij uw eventuele gewenste aanpassingen tot een uiteindelijk ontwerp.

Webgiants - Webdesign & realisatie stap 2

STAP 2 : ONTWIKKELFASE

Nadat wij samen met u tot een uiteindelijk ontwerp zijn gekomen zullen wij deze omzetten naar een werkende website. Tijdens deze fase kunt u kleine wijzigingen in bijvoorbeeld indeling of pagina’s aanleveren.

Webgiants - Webdesign & realisatie stap 3

STAP 3 : VULLEN

Tijdens deze fase zullen wij de website vullen met content. Hierbij moet u denken aan teksten over uw dienstverlening, foto’s en overige gegevens. Deze kunt u aanleveren, maar wij kunnen deze ook voor u verzorgen.

Webgiants - Webdesign & realisatie stap 4

STAP 4 : OPLEVEREN

De website is nu zo goed als klaar.
Voordat wij een website live zetten vragen wij u altijd om nog eens kritisch te kijken naar het eindresultaat.  
Pas als u tevreden bent maken wij uw website openbaar!

Responsive design, wat is dat?

Je hebt er waarschijnlijk wel eens over gehoord, dat  “responsive design”, maar wat is het precies? Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de website zelf. Dit wil zeggen dat uw website altijd geoptimaliseert is of u nu thuis op de computer de website bezoekt op onderweg op uw smartphone!
Alle websites die wij vanuit Webgiants opleveren zijn altijd responsive, dus u hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat uw klanten uw website niet kunnen openen waar ze ook zijn!

Webgiants - Responsive design
Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Webgiants

Hoefsmid 7
2292JJ, Wateringen

Telefoon: 010 23 55 911
E-mail: info@webgiants.nl

Helpdesk

ma-vrij 09.00 - 17.30
E-mail: helpdesk@webgiants.nl
Telefoon: 010 23 55 911