Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
Webshop ontwikkeling

Een webshop opzetten

De online shop omgeving valt niet meer weg te denken in onze economie. Webgiants ontwikkelt professionele webshops die ook nog eens eenvoudig zijn  te beheren. Het Webgiants team helpt ondernemers om een webshop vanaf de basis op te bouwen, van het design tot aan de koppelingen voor het online betalen, zoals de verwerking van iDeal en creditcards. De webshop heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar je kunt ook gebruik maken van ons Content Management Systeem (CMS), waarmee heel eenvoudig alle producten toe te voegen en te wijzigen zijn. De webshop is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Natuurlijk helpt ons team Social Media aan de webshop te koppelen voor nog meer likes en dus klanten. Wilt u een webshop beginnen? Dan is onze webshop voor ondernemers een geweldig idee!

Met die kennis gaan we nu ook voor u aan de slag. Hoe het werkt?

Webgiants - Webshop ontwikkeling stap 1

STAP 1 : Ontwerpfase

Eerst interviewen we u over het bedrijf. Wie is uw doelgroep, waar wilt u gevonden worden en wat wilt u online aanbieden aan diensten en producten?

Webgiants - Webshop ontwikkeling stap 2

STAP 2 : Bouwfase

Bij Webgiants werken creatieve designers. Er wordt een webdesign op maat gemaakt.

Vervolgens ontvangt u een preview zodat u live mee kunt kijken tijdens het bouwen.

 

Webgiants - Webshop ontwikkeling stap 3

STAP 3 : Analyse fase

Vervolgens gaat onze SEO specialist aan de slag zodat de website of webshop goed gevonden wordt door de zoekmachines.

Webgiants - Webshop ontwikkeling stap 4

STAP 4 : Live fase

Elke maand ontvangt u van ons uitgebreide statistieken over uw online bezoekers. Ook helpen wij uw website actueel te houden.

Wat is een SSL certificaat?

Een gevalideerd SSL-certificaat is een certificaat uitgegeven door een certificaatautoriteit  via het public key infrastructure-systeem. Door het instellen van zo'n SSL certificaat wordt alle informatie die van en naar uw website verstuurd wordt beveiligd door een uitgebreide versleuteling. Websites waarbij een SSL certificaat wordt gebruikt zijn te herkennen aan het slotje voor de domeinnaam in de adresbalk. Inmiddels is deze beveiliging niet alleen weggelegd voor grote bedrijven en banken, maar gemakkelijk particulier verkrijgbaar.

Zeker voor webshops waarbij gevoelige informatie als NAW gegevens wordt gevraagd is het installeren van een SSL certificaat dan ook aan te raden. Daarnaast worden goed beveiligde websites automatisch hoge geplaatst in de ranking van zoekmachines, dus het wordt binnenkort een vereiste in plaats van een extraatje.

Webgiants - SSL - Secure Sockets Layer
Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Webgiants

Hoefsmid 7
2292JJ, Wateringen

Telefoon: 010 23 55 911
E-mail: info@webgiants.nl

Helpdesk

ma-vrij 09.00 - 17.30
E-mail: helpdesk@webgiants.nl
Telefoon: 010 23 55 911