Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem

Over webgiants

Internet verandert dagelijks. Een goede en actuele website is belangrijk om goed gevonden te worden op internet. Uw klanten zoeken steeds vaker naar uw bedrijf op het internet. Een mooie website is vaak een eerste stap om met uw onderneming contact op te nemen. Webgiants  ontwikkelt websites voor ondernemers. Onze websites worden op maat gemaakt, in de sfeer van uw bedrijf, zijn geschikt voor zoekmachines en standaard ook toegankelijk voor tablets en andere mobiele apparaten.

Bij webgiants werken wij in teams waarbij ieder teamlid zijn of haar expertise inbrengt. De wens van de klant staat altijd centraal. Wij werken vanuit de doelstelling van de klant die dient te worden gerealiseerd door het inzetten van een website en of een webshop.

Wij gaan uit van het principe dat het opleveren van een website en of een webshop het echte begin is van het ontwikkelen van de relatie met onze klanten. Op het moment dat de site live wordt gezet begint onze relatie pas echt.

Vragen, wijzigingen en mutaties kunnen aan onze support desk worden gesteld en doorgegeven. Op basis van onze maandelijkse rapportage kunt u de ontwikkeling van de site/shop op structurele wijze volgen.

Op ons kantoor in Wateringen hebben wij onze creatieve ruimte ingericht waarbij wij in gesprek met onze klanten de ontwikkelingen binnen de markt en de branche van de klant volgen. Deze ontwikkelingen vertalen wij door in de aanpassingen van de site/shop. Immers een website die niet wordt aangepast beantwoord niet meer aan de initiele doelstellingen en verliest binnen de Google omgeving aan ranking.

Ons team

Ruud

Robbert

Gerhard