Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur 010 - 23 55 911 info@webgiants.nl A. Hofmanweg 1a, 2031 BH Haarlem
SEO

Zoekmachine optimalisatie

Webgiants zorgt middels online marketing strategieën en goed geschreven teksten dat u website goed vindbaar is. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO),  zoekmachine adverteren (SEA) en linkbuilding. Maar vergeet ook niet het belang van social media in uw online marketing strategie, zeker gezien het enorme bereik van diensten als Facebook en Twitter.

Alle websites die wij vanuit Webgiants opleveren worden geoptimaliseerd voor zoekmachine indexatie.
Maar hier beginnen in de meeste gevallen de werkzaamheden pas. Om hoog in de zoekresultaten te blijven staan is het van belang uw website actueel te houden en teksten doordacht te schrijven voor een maximale vindbaarheid.

Webgiants kan u helpen bij het schrijven van geoptimaliseerde teksten, het stelselmatig nalopen van diverse statistieken omtrend het website bezoek en het eventueel inzetten van betaalde online advertenties.

Maar ook voor het opzetten van een marketingstrategie voor het inzetten van social media staan wij u graag bij.

Om vrijblijvend een inzicht te krijgen in de SEO score van uw website kunt u gebruik maken van onze gratis webscan.

Meten via Analytics?

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.

Google Analytics is nauw verbonden met Google Adwords, hierdoor is het voor een webmaster eenvoudig om reclamecampagnes te beheren en zo nodig aan te passen.

Webgiants - SEO
Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Webgiants

Hoefsmid 7
2292JJ, Wateringen

Telefoon: 010 23 55 911
E-mail: info@webgiants.nl

Helpdesk

ma-vrij 09.00 - 17.30
E-mail: helpdesk@webgiants.nl
Telefoon: 010 23 55 911